Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Straszne lagi
#1
Witam, mam straszne lagi.Usunąłem ciasteczka cookie ale i tak nic to nie dało.
Dziala mi tylko Gra, jak otwieram nową kartę i wpisuje to co chciałbym wyszukac sie wgl nie ładuje!!
Co robić? Proszę o pomoc
x(
Reply
#2
Smile 
Jeśli korzystasz z Google Chrome to nie jesteś sam, mam tak samo. Po otworzeniu nowej karty i wpisaniu adresu nic się nie ładuje, jest to prawdopodobne błąd przeglądarki lub niepożądane rozszerzenie, które coś blokuj. Radziłbym ci reinstal przeglądary lub usunięcie wszystkich rozszerzeń, w ustawieniach jest taka opcja.

W prawym górnym rogu są takie kreseczki ( wiesz o co chodzi), klikasz na nie i wybierasz opcje "strony działające w tle", tam podane będą twoje rozszerzenia. Jeśli nie jesteś co do nich pewien poszukaj czegoś na ich temat w Google :c


Atdół
Próbuj dalej, jeśli nie to na 90% będzie to wina rozszerzeń, któreś musi spowalniać.

Spróbuj tego:

Strony działające w tle - ppm na byle jakie rozszerzenie - zadania (odznacz). Zrobiłem tak i przestało mi lamić nowe karty.
Reply
#3
Własnie próbowałem odinstalować google chrome ale jakiś błąd mi sie pokazywał..

scr.hu/2s5/sqjnt

AtGóra Nic nie pomogło Angry
Reply
#4
Mam identycznie, po włączeniu komputera i odpaleniu przeglądarki muszę poczekać z pół minuty zanim się załaduje karta.
Reply
#5
Zmień przeglądarkę powinno pomóc
Reply
#6
Przeinstaluj przegladarke / restart net / restart komp.^
Reply
#7
Masz windows xp z 2006 r.?
Jeżeli tak to mi wszystko dobrze chodzi coś z netem moze masz
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)